Olen lapsesta asti ollut eläinhullu. Aluksi minulla oli kaneja, kanoja ja lammas.
Vuonna -67 ostin ensimmäisen koirani vanhempieni kielloista huolimatta ja suuri unelmani omasta koirasta oli täyttynyt. Se oli punainen cockerspanielinarttu Adventure Chesie. Tähän asti olin ulkoiluttanut naapureiden koiria ja käynyt näyttelyissä tutustumassa eri rotuihin.
 
Seuraavana kesänä onnistuin pääsemään kennelpojaksi Ruotsiin suureen Isomajs bokserikenneliin ja sama homma jatkui taas seuraavana kesänä. Täällä opin suunnattomat määrät koirista ja ahmin kaiken mahdollisen tiedon itseeni.
 
Oppikoulun jälkeen pääsin Helsingin yliopistoon opiskelemaan kotieläinten jalostustiedettä ja genetiikkaa. Nämä opinnot ovat auttaneet ymmärtämään syvällisemmin koiranjalostuksen syövereitä. Olen aina ollut erittäin kiinnostunut jalostuksesta ja perinnöllisyydestä ja jo pikkupoikana pidin tarkkaa kirjaa kanieni värien periytymisestä.
 
Olen aina pitänyt kaikista koirista rotuun katsomatta ja siksi minulla onkin ollut useita rotuja.
Olen toiminut usean rotuyhdistyksen hallituksessa ja jalostustoimikunnassa mm. spanieliliitto, tiibetinspanielit, portugalin podengot, pienpystykorvat ja lappalaiskoirat jonka puheenjohtajana olin pitkään. Olen ollut myöskin kennelliiton valtuustossa.
Ajanpuutteen vuoksi olen jättänyt nämä hommat minimiin ja nyt olen ainoastaan Englannin lapinkoirayhdistyksen presidentti ja lappalaiskoirien tuomarikouluttaja suomessa
Olen vienyt koiria viiteentoista maahan, kaukaisin Australia. Suomen kennelliitto on myöntänyt minulle Vuolasvirta-palkinnon sekä Suomen Koirankasvattajat ry palkinnon menestyksellisestä jalostustyöstä